Uppdatering

Ja ni kära vänner.

Jag hinner inte riktigt med 😦

Vi byter fasad ovanför balkongen (fast först bygger vi en byggställning att stå på), vi seglar och åker lite jeep ibland fast nu var det ett tag sen, men som sagt seglar lite.
Andreas och hans flickvän har varit hos oss i en vecka. Har jag berättat att hon har en bebis i magen och jag alltså ska bli farmor? Och så hade de med sig två afrikanska jättesniglar!! Riktigt häftiga faktiskt.
De hann med att träffa Andreas farmor med sambo, farfar med sambo och så mormor. Nu känns det som att nästa gång de kommer så kan de få göra lite vad dom vill. Behöver inte åka runt till alla. Andreas flickvän som vi kan kalla för Ellen tyckte det var roligt att träffa alla.

Gabriella har också varit hos oss en del.

Själv fick jag äntligen tid för att gå med 24-timmars EKG. Det gick bra att ha olika sladdar och elektroder, MEN jag fick även en nättrikå över mig. Så fruktansvärt obehagligt. Den tryckte mot brösten så de blev alldeles platta och gjorde jätteont. Det var faktiskt så att jag tog av mig den. Hoppas att det visade nåt i alla fall så jag inte måste göra om alltihopa för att sladdarna inte fick fäste mot kroppen ordentligt.

Nu är det ganska tomt i huset efter att ha varit så många ett tag. Jag är dock glad över att jag klarat av det. Och just nu snickrar vi som sagt.

Får återkomma med lite mer uppdatering känner jag.

Ha det så fint. Hoppas ni gillar värme – det gör jag 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s