I en trasig mage

Det är så mycket jag skulle vilja skriva om min jobbsituation, men jag törs inte riktigt. Man är dock en marionett under chefers nycker. Om man inte vill hamna i svåra möten så får man se till att vara klurig och uppfinna vägar till framgång själv. Och ingen är en vän i nöden. Den som säger att hen ska finnas där för en… backar när den behövs.

Det närmar sig tankar på att söka hel sjukersättning… Framåt våren kanske jag ska försöka få till en SIP för min egen del med chefer, läkare, kurator, försäkringskassan, Peter och någon av mina närmsta vänner eller systrar eller nån av mina barn. Jag tror att försäkringskassan väger tungt. De vill ha kvar människor i jobb och då måste arbetet anpassas när man har en funktionsnedsättning… Det kanske dom inte har tänkt sig – cheferna, så jag har kanske ett kort i ärmen.

Allvarligt talat trodde jag aldrig att jag skulle hamna i en sån här sits. Det känns som om jag blivit utnyttjad för mitt engagemang i andra frågor.

DSC00005

Ja som sagt så skriver jag inget mer om det nu.

Men jag blir manisk av starka känslor och jag blir deprimerad när jag blir nedtryckt. Och jag befinner mig i en häxblandning av detta.

Och mitt i allt har Gabriella sån otrolig smärta. Jag får panik när jag tänker på det. Vad ska jag göra?

Ett stort möte även i det kommer att bli senare i vår. Två chefer, LSS-handläggare och jag och Peter som ska försöka hitta vägar till ett så bra liv som möjligt för henne. Jag vet inte om vi gör rätt som gör så här. Kanske det hade varit bättre med en SIP i alla fall…..

Jag vet inte när häxblandningen ska lugna ner sig. Den är så beroende av vad som händer omkring mig.

Och jag väntar på att föda ett barn……. en bok.

Sen ska jag ge ut en till…

Omslag till När isen sjöng om natten

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s