Life

Nu har vi varit hemma i en och enhalv vecka. Tiden ramlar på som om det inte hade hänt. Vardagen som innebär jobb på huset och disk och tvätt. Har visserligen suttit på gräsmattan och sett ut över sjön eller tagit promenad i vår vackra omgivning.

Gabriella är förkyld och orkar inte mycket. En långtidsverkande morfintablett håller på att ta slut och hon är orolig över att få mer ont eller inte kunna vila lika lätt så jag har försökt få tag på läkare som kan titta igenom hennes medicinlista och kanske hon hellre borde höja nån annan medicin istället. Morfin är ju ett slags knark… Men å andra sidan vill jag inte att hon har ont eller inte kan sova. För sömn behöver hon. Nåja, tyvärr får jag inte kontakt med nån läkare på avdelningen där hon låg inlagd. Har lämnat meddelande om att dom ska ringa upp men det gör dom ju aldrig. Blir så trött på sånt!

Förra veckan jobbade jag i två dagar och jag har fastnat i tankar på jobbet. Våra nya lokaler, hur det ska se ut och hur man ska kunna boka dom i vårt intranätsystem. Jag vill ut och handla saker till dom och kunna möblera fint. Jag går in för det och idag sa Peter ifrån att nu får det vara nog lite med det där. Han tycker att jag borde ägna mer tid och tankar kring huset. Ja det kanske jag borde, men när vi var inlagda och jag inte visste säkert om hon skulle överleva så tänkte jag mycket på att göra det man faktiskt vill göra med livet. Man ska se till att använda tiden till sånt man vill.

Och det är klart att jag vill att vårt hus blir fint. Så jag försöker verkligen, men tycker samtidigt att Peters mamma och sambo skulle kunna hjälpa oss mer. Peter och sambon kommer dock inte överens alls. Det funkar helt enkelt inte att jobba tillsammans. Och då vill Peter att vi klarar oss själva i stället för att ta hjälp. Och där står vi nu. Andreas hjälper ju också till, men vill också leva sitt eget liv.

Lite kul är det dock att se huset förvandlas till jättefint faluröd-färg från att ha haft en nött plaströd färg. Och jag vill ju att det ska bli klart med den sida som vi tagit oss an. Sen gör vi mer nästa sommar och nästa 🙂 Men nu har vi kommit igång i alla fall.

I augusti fyller Gabriella 30 och det ska bli kalas. Jättekul faktiskt. Jag har nån intension att få ordning på sånt som jag inte fick ordning på när jag hade kalas för ett och ett halvt år sen. Dukning osv.

Veckan innan ska min ena syster ha kalas pga att hon fyller 60. Jag är så nervig över ifall folk tycker att det blir för mycket kalasande så de inte vill komma på Gabriellas. Hon skulle bli jätteledsen i så fall.

Det finns lite händelser i livet. Vecka 34 börjar Andreas plugga till officer. Det är häftigt tycker jag.

Kram på er!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s