Nu räcker det

Magkatarren kom som ett brev på posten. En lång tid med psykisk påfrestning fungerar inte. Eller jag fungerar inte. Ibland känner jag att jag liksom gör bort mig i tillvaron. Som om jag är expert på att krångla till det på ett sätt som andra inte gör!

Idag hände nåt på jobbet som blev jätteknäppt. Jag skrev ett mail till en sekreterare eller assistent kanske det heter, om en sak som var viktigt för alla att tänka på. Men jag skrev även att hon skulle skriva så det blev anonymt liksom. Typ från en medarbetare och inte just från mig. Hon tog det jag skrev, kopierade det och skickade ut. Jag kände mig jättedum för att folk på jobbet skulle förstå direkt vem det kom ifrån och för att jag skrivit klantigt i det mail jag skrev till henne.

Jag kände mig så dum och skrev ett lite otrevligt mail tillbaka till henne. VARFÖR GÖR JAG SÅNA HÄR SAKER??? Sen skickade jag ut en förklaring från mig, vilket ju verkligen outade mig! När jag senare läste vad hon skrivit så var det kanske inte så dumt som jag tänkte först. Men då hade jag redan skickat ut till alla just från mig och därmed alltså outat mig själv. Och så hade jag skickat ett litet ilsket mail till henne.

Nu mår jag jättedåligt. Tänk om hon blev jätteledsen! Vad tänker jag med???

När jag satt på mitt kontor och kände mig totalt urpuckad så dunkade jag pannan i skrivbordet av ångest. Ja jag vet att det är rätt knäppt! Men nu gjorde jag det i alla fall. Och blev alldeles röd i pannan… Sen skulle jag luncha ihop med våran psykolog. Jag försökte dölja min röda panna, men tyckte att han tittade lite konstigt på mig. Fast ingen av oss sa nånting om nåt mail eller nån röd panna…

Har även haft kontakt med min kära dotter. Hon sa ifrån till sin bästa kompis i lördags om att han skickade för mycket sms till henne, att hon inte orkade. Sen hörde han inte av sig, så jag blev jättenervös. Hon kan ju inte bara slarva bort en så bra vän hur som helst tänkte jag. Så jag kontaktade henne och hon skulle ringa honom, men hann inte. Däremot hade hon smsat honom och allt var lugnt. Man kan ju undra vad jag hade med det att göra… men social kontakt är viktig här i livet…

Dagens positiva grej var i alla fall att min älskade bil gick igenom besiktningen utan en endaste anmärkning! Hurra!

Mamma är dålig också. Jag var hos henne i lördags en sväng och hon hade inte en enda fönsterlampa tänd så jag blev jätteorolig. Hon sover och sover och sover. Har gjort illa handen så den är uppsvullen till  max. Jag tror att vi är oroliga alla i släkten i princip. Mina systrar ränner där med mat och annat. Jag har funderat över om det är nån slags kapplöpning :-O Jag minns när pappa dog och jag åkte med mat till mamma. Fick skit av min syster Cissi om att mamma minsann kunde ta vara på sig själv. Men nu är det dom som är där och hon har massor med mat i frysen. Men hon tar tacksamt emot. Ingen grälar på mina systrar.  Ja det har ju gått många år och nu är hon ju dålig, så det är ju skillnad. Men min paranojja säger mig att det sker av elakhet mot mig. Helt oresonligt, inte ens vettigt.

Idag kom jag på att det kan vara deras dåliga samvete. Dom har inte alls haft lika mycket kontakt med mamma som jag har haft. Så … jaja dom får väl ränna där med mat det är väl egentligen bara bra.

Nu har Peter testat att göra kristallhealing på mig. Sen kom Lille C och la sig på mitt bröst och så somnade vi, både lille C och jag. Sov skönhetssömn i flera timmar. När jag vaknade trodde jag att det var natt. Nu ska jag gå och lägga mig igen. Har ätit glass. Ska bli väldigt skönt att sova. Vill nästan sova bort livet. Kunna få vakna och vara en helt vettig människa, en annan än den jag är. En sån där vanlig människa.

Gonatt!

I morrn kväll har jag studiecirkel. Lite osäker på vilka som kommer, men jag åker väl dit i alla fall.

IMG_1375

IMG_1377

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s