I´m only human

Som så många gånger i mitt liv reser jag mig upp och fortsätter gå framåt med stolthet i mitt hjärta. Jag har fått så mycket fin respons både här i bloggen och på facebook. Jag är oändligt tacksam!

Så yes jag fortsätter blogga. Och på samma vis som förut. För att det är det enda sätt jag kan. 🙂

Lite väder, lite vad jag gör och har gjort senaste tiden, lite känslor eller ganska mycket känslor. Sånt som jag vill ta upp i ett större perspektiv – sånt jag vill strida om eller något annat samhällsnyttigt. Eller bara kärleken till dom som står mig nära. Min man som går helt crazy så Gabriella är färdig att skratta ihjäl sig (hennes skratt är det underbaraste som finns!). En son som kommer hem någonstans ifrån och sitter vid vårt köksbord och anförtror sig till mig. Och så våra underbara katter. Lille C sin bäddar runt i mitt knä och lägger sig och kurrar, vem kan flytta på sig då? Inte jag… Och vårt … öh huset är nog inte så särskilt vackert just nu, renoveringsbehov – men vår utsikt, den är fantastisk. Vi bor i ett paradis!

Och så mitt jobb. Pga sekretesser och sånt så kan jag inte beskriva det för intensivt, men jag kan säga att jag älskar det. Tyvärr. För ibland är det inte så bra för mig. När uppåtspiralen drar iväg och gör mig manisk i slutänden. Det kan räcka med att jag slarvat med mina mediciner och ska hålla i ett möte med en annan verksamhet, som igår då jag kom till jobbet och flera andra var borta (egen sjukdom, vabb osv) och ingen av de som var där ville hålla i det stora mötet… Så det var bara att lyfta huvudet högt och dra igång. Gick förstås jättebra. Och skönt för då slapp jag marktjänsten som t.ex att brygga kaffe m.m. Ja jag är väl lite knäpp för jag  är hellre mötesledare än att brygga kaffe 😀

Uppåtspiralen… Efter mötet åkte jag och skulle hämta G hos hennes psykiatrikontakt och jag var lite för flamsig (enligt henne. Jag tycker ju bara att jag är glad och trevlig!!!). Mötte en gammal kompis i väntrummet. Härliga människa!

Att ha vänner som betyder nåt är en fin känsla. Jag är nog väldigt social egentligen och glad över att ha vänner som är så fina.

Gabriella och jag åkte och köpte mat på ett grillkök och åkte ut i skogen och åt i bilen. Man åker ju inte djupt in i skogen just nu eftersom jag har totalnojja över bränderna som härjar överallt. Satte mig och kissade bakom en buske och nog fan kom det en joggare förbi. Min vanliga otur. Vi hälsade lite diskret på varann. Haha. Där satt jag på huk – Hejhej! liksom 😀

Sen när jag lämnade henne hos sig mötte vi en personal som började diskutera rullstolen och att det var tungt att dra henne i den. Öh… :-O Jag lyckades slingra mig ur det i alla fall, så personalen fick i uppgift att kolla med kommunarbetsterapeuten och Gabriella skulle fråga sjukgymnasten. Så skönt att slippa dra i alla trådar så hoppas det funkar att de fixar detta utan mig.

En liten egen vandring genom ett varuhus och plockade på mig ett gäng helt onödiga och bra saker. Som t.ex. två helt nya diskställ 🙂 Kan vara bra att ha!

Kväll med liten kisse i sängen. Natt, småtimmarna you know. Lite mer piller och somnade till sist.

Idag är en ny dag. En onsdag så jag är ledig. Jättebra planerat och tänkt av mig att ha just onsdagar som en ledig dag. Ingen förlängning av helgen men ändå bara en dag så bara att ta det lugntdag.

Meningen är kanske snarare att göra just det jag vill och behöver dessa onsdagar. Idag ska jag till närmsta staden, har möte med en på vuxenskolan för att planera höstterminen med studiecirkeln, ska hämta mina nya glasögon, kanske shoppa ? Skulle vilja ha lite nytt, men efter ett storbråk med min man i söndags om … ja allt möjligt med centrum kring vad man köper och vad man gör sig av med, hur det bör se ut hos oss och om mina strukturer är bra eller inte, äh går inte att förklara – vi hade ett rejält storgräl i alla fall, och nu känner jag mig lite frågande inför mig själv, vet inte vad jag ska köpa eller låta bli alls.

Sist men inte minst ska jag till min kurator på sena eftermiddan. Vet vad jag kanske borde ta upp, men … vad händer sen?

Nu måste jag skynda!

Kram på er och ha en fin dag!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s