Pendlar

Jag pendlar fortfarande. Och så mycket som jag vill göra! Jag har gjort en lista och satt på kylskåpsdörren, men blir mest stressad eftersom jag inte hinner med saker som jag vill. Från början hade jag tänkt att göra en färdiglista istället. Dvs skriva upp saker som är färdiga, men då glömmer jag saker som jag håller på med och behöver göra.

Ja livet är ganska rörigt. Och det är nåt med Gabriella hela tiden. Fatta heeeeela tiden. Det där jävla nageltrånget som opererades och så togs stygnen bort i torsdags och nu har såret gått upp igen!

Igår var jag så himla uppvarvad. Frågade min man hur andra människor (som inte är bipolära) tänker och fungerar. Jag är ärligt intresserad alltså på hur det egentligen går till, hur det är att vara “vanlig”.

Idag är jag mer intresserad över hur människor ÄR. Hur andra fungerar, får ihop tillvaron liksom. Hur den där listan liksom sjunker och så småningom försvinner. För att man GÖR saker. Men jag gör ju saker! Och ändå sjunker inte listan.

Och i dag känner jag mig ungefär som före jul igen. Så igår var det väldigt upp. Idag är det väldigt ner. Människor omkring mig hänger inte med. Det är lätt att tro att NU mår Marielle bra och så blir dom jätteförvånade när jag plötsligt (väldligt plötsligt) ramlar ner i botten och det inte går att prata med mig knappt.

Tårar måste inte alltid finnas. Ångesten kan vara stor ändå.

I morrn ska jag på nåt som heter Bentätsmätning. Tisdag har jag telefontid med min läkare på endokrina och sen ska jag till min kurator. Onsdag ska jag göra ny spirometri och arbetstest (cykeltest). Nästa vecka har jag telefontid med min läkare inför om jag ska börja jobba igen 1 februari. Jag är helt inne på tanken att jag ska det. Det har gått så länge och jag har kommit så långt ifrån det.

Men jag vill kunna åka från jobbet direkt hem, inget annat! Och det är ju faktiskt så att jag inte är anställd av kommunen för att göra en massa saker med G som personal och sköterska egentligen har betalt för. Men min älskade unge ska ha det bra, det är ju det som är viktigt och HUR mycket ska jag orka strida för att andra ska göra sitt jobb… när det är enklare för mig att göra det själv?

Tid, tid…..  Jag älskar den här låten. Jag tänker på min son när han flyger över Sverige för att komma hem till sig. Snart ska han flyga längre, till ett annat land, som FN-soldat. Fredsbevarande. Och jag är stolt. Han gör nåt stort.

Jag älskar honom.

Advertisements

2 thoughts on “Pendlar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s